18 maj 2008

Janis!

Ni kanske undrat vart jag tagit vägen... Har tyvärr inte haft tid att blogga pga nytt jobb och en massa annat som varit på gång, så det har inte varit så mycket fritid den senaste veckan. Men men, så är det ibland.
I fredags var vi bjudna på teater från sambons jobb. Vi såg Janis! En rocklegend, och jag tyckte den var jättebra! Susanne Jonsson i rollen som Janis var helt fantastisk, vilken scennärvaro, vilken sångröst, vilken inlevelse! En otrolig rollprestation helt enkelt. Hon lyckades verkligen med att gestalta Janis Joplins liv på ett mycket trovärdigt sätt. Som gjord för rollen! Jag är glad att jag fick chansen att se pjäsen, den var helt klart värt ett teaterbesök! Var helt såld...


Wasa teaterHär är blommorna som jag fick under föreställningen när damen som spelade Janis syster kastade ut blommor i publiken. Flower power! Vi satt på andra raden och dessa blommor landade hos mig. Ett trevligt litet minne att ta med hem!
Efter teatern blev det middag på en av stans bästa restauranger, mysigt ställe och god mat! En bra avslutning på en trevlig kväll. Och att bli bjuden var ju verkligen inte illa!

I helgen har vi jobbat i trädgården, rensat, planterat och flyttat en snöbärsbuske som stod på fel plats. Där den fanns ska det nämligen så småningom bli en syrenhäck. Där busken står nu kommer den dessutom mer till sin rätt. Det var ett helt projekt att flytta den. När sambon äntligen lyckats gräva loss den och vi fått den upp ur gropen med mycket möda och stort besvär fick han ta till sittgräsklipparen för att få den flyttad, så tung var den. Och vilken grop sen! Men nu är den fylld och fler syrenplantor har blivit planterade där istället.
Efter allt slit idag ska det bli skönt att så småningom krypa ner under de nya fräscha lakanen från Ellos! :)3 kommentarer:

Lenas pysselgrop sa...

Vi såg också Janis här tidigare - gillade också jättemycket!

Kamomilla sa...

Det är mycket på gång just nu, lite för alla tror jag..

Härliga lakan, dem gillar jag!

ALEGNI sa...

janis var superb! jag hade nästan lust att gå o se den en gång till!
lakanen är riktigt fina! synd bara att ellos har så konstiga storlekar på sina dubbelbreda påslakan :(