06 mars 2009

Utmanad

Nu ska jag äntligen försöka knåpa ihop ett inlägg här. Har tänkt göra det gång på gång, men det har inte blivit av och så har inte tiden riktigt räckt till heller. Men nu!

Jag blev utmanad av Fru P att visa den sjätte bilden i sjätte mappen på datorn, samt sjätte bilden i åttonde mappen och så skriva lite om bilderna. Sen ska utmaningen skickas vidare till 6 personer. OK, jag antar utmaningen!

Den första bilden är tagen i Mariehamn i juli 2006 när jag var där med min kompis några dagar. Mariehamn är en fin stad, gillar de gamla fina trähusen! På den resan tog jag mina första stapplande steg i digitalkamerornas värld, hade köpt en sådan strax innan resan så allt var nytt, nytt, nytt. Många minnen finns förknippade med just Åland, både från den resan och min och sambons resa runt öriket sommaren 2007. Till Åland återvänder jag gärna! :)

Här fick jag tyvärr göra som Fru P och "fuska" lite eftersom jag inte heller vill lägga ut bilder på familj och vänner och just den 6:e bilden i 8:de råkade vara på min sambo. Så det fick bli den här bilden istället. Den är tagen under en cykeltur här i omgivningarna våren 2007. Stämningsfullt med solnedgången och stenarna i vattenbrynet! Jag älskar solnedgångar, får aldrig nog av dem! :)

Sen skulle jag då skicka utmaningen vidare. Eftersom jag varit lite "out" här i bloggvärlden de senaste veckorna vet jag inte vem som redan blivit utmanad... Men jag väljer i alla fall att utmana följande personer:

Bygatan

Casa de Sabina

Himlarum

Lenas pysselgrop

Madickens värld

Skogshörnan

Önskar er lycka till med utmaningen och en trevlig helg till alla! :)

9 kommentarer:

Meonlyster sa...

Ojdå, så nu msåte jag sätta in några bilder! :)
Men att utmana 6 bloggar blir värre! :/

Kamomilla sa...

Åland är fint! Jag har bott där i min ungdom, ett helt år. Sommartiden är finast!

Lilja's Corner sa...

Verkligen fin bild av solnedgången!

Sabina sa...

Hej!
Vilken fin bild från Åland. Börjar längta efter sommaren och solnedgång i skärgården.
Jag ska nog anta utmaningen bara jag hinner börja leta efter bilder. Har mina foton på så många olika ställen på två datorer så jag vet inte var jag ska börja :)
Ha en trevlig helg!
Kram S.

ALEGNI sa...

fina ålandsbilder!
trots att jag trivs hemma skulle jag inte tacka nej om nån tog mig till åland ;)

Levindas Värld sa...

Hej!

Va roligt att du vill vara med och tävla hos mig :)

Lycka till!!

Lottaspace sa...

Rolig utmaning! Vacker solnedgång! Visst är det fint i Mariehamn.

Kram,Lotta

Evans sa...

Hejsan! Det var ett tag sedan jag var inne o läste hos dig. Jag gör som du, jag lägger ej heller ut några bilder på mina nära o kära. Fina bilder, ha en skön söndag/Eva

zinkbaljan sa...

Åhhh vilka underbara bilder, trähus är jättevackert! Håller med dig!
Kraaaaam