07 juli 2010

Redan juli

Så var det redan juli, de första dagarna ligger bakom oss. Äntligen, äntligen har sommarvärmen hittat hit till våra breddgrader, fast idag regnade det på förmiddagen och resten av dagen har varit aningen svalare trots att det klarnade upp på eftermiddagen. Just nu sitter jag inne och håller koll på vår nyopererade hund Minttu som fortfarande är groggy efter att ha blivit opererad för livmoderinflammation i eftermiddags. Hon blev sjuk förra veckan och fick då både värkmedicin och antibiotika, men tydligen hade det inte hjälpt tillräckligt utan inflammationen blev värre och nu blev det alltså operation. Hoppas hon repar sig nu, annars är vår Norgeresa nästa vecka i farozonen!

P6280428

Här följer några bilder tagna under en cykeltur en vacker kväll. Kvällar som den här är verkligen som gjorda för långa sköna cykelturer, särskilt nu när maken inlett sin semester!

P6280431

Ett riktigt jordbrukslandskap med åkrar och lador. Vad är finare än det så här sommartid?

P6280436

Sädesfält som böljar i vinden.

P6280439

Jag får än en gång be om ursäkt för att jag inte är någon vidare bra bloggvän just nu… Det händer att jag tittar in till er som hastigast, men så många kommentarer blir det inte för tillfället eftersom det är så mycket annat som pockar på ens uppmärksamhet just nu. Men jag tror det är så får många andra nu också, jag är knappast den enda… Och jag har ingalunda glömt bort er! Ni ska ha det så bra och njuta av sommaren!

9 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Det är jobbigt när djuren blir sjuka. Vår hund blev också opererad för tre år sen hon hade ätit på någon skarp plast så det blev stopp i tarmen hon spydde i flera dagar ,det var ju en lång helg ,det blev akut operation må morgon ,det var mest synd om henne efteråt när hon inte fick äta någonting annat än välling.men hon blev ganska snabbt frisk igen. Hoppas det går bra för er ,kram till hunden Nette

Annies Blå sa...

Vilka vackra bilder...din nya header är också jättefin :)! Hoppas att Minttu blir snabbt frisk igen, det är ju så besvärligt med sjuka djur när de inte kan berätta med ord hur det känns. Kram/Annie

Kamomilla sa...

Häromdagen susade jag fram på cykeln genom ett somrigt lantligt landskap med blommor och fågelsång och gula granna rypsfält.. Man blev alldeles salig! men gud.. det är ju redan en vecka in i juli!! man får ju panik...

Moster och jag sa...

Härliga bilder från cykelturen.
Jaa.. inte är det roligt med sjuka djur. Hoppas det reder upp sig så ni kan åka på resan.
Ha en fortsatt skön vecka!

alegni sa...

hoppas vovsingen tillfrisknar raskt både för sin egen och er resas skull. allt gott! kram

Lyckoslanten sa...

Härliga bilder! Gillar sådana vägar med gräs mellan spåren! Hoppas hunden tillfrisknar!
Tiden går fort, så nu ska vi njuta av allt det vackra!

Vform sa...

Åh, så vackra sommarbilder! Även i förra inlägget! Riktigt känner ljumma vinder och doften av hö!
Hoppas vovven repar sig snabbt!

Ha en skön helg!

StrandviksVillan sa...

Stackars vovven... :(
Hoppas hon repar sig snabbt, så ni kan göra er resa!

Ha en skön helg!

Lilja's Corner sa...

Hej på dig!
Det var en evighet sen jag tittade in hos dig. Det har inte blivit så mycket bloggande på sistone då jag har haft en massa annat program. Men nu då jag har semester kan jag stjäla till mig några bloggminuter :)

Hoppas Minttu kryar på sig snart. Det är verkligen otäckt då djur är sjuka. De kan ju inte berätta vad som är fel...

Jag tror bestämt att vi ska ta en cykeltur ikväll, sen då det blir så svalt att man inte svettas för minsta lilla rörelse!

Ha det bra i sommarvärmen!
Kram/Nina