12 juli 2010

Snart bär det av!

Imorgon bär det av. Då tar vi båten över till Umeå och sen fortsätter vi med bil mot Norge där vi ska tillbringa en hel härlig vecka. Norge är ett vackert land med sina höga berg och vackra fjordar, så där kommer att finnas mycket att se. Vad spännande det ska bli! Och det bästa av allt är att det är vi själva som bestämmer precis vart vi åker och vad vi vill se, inga tider att passa eller schema att följa. Bara första och sista natten har vi bokat på svenska sidan, resten av resan ska vi ordna övernattning vartefter längs vägen. Ett riktigt äventyr med andra ord! Idag är det stressigt att hinna packa allt, för det var först i lördags vi fick veta hur det skulle bli med hundpensionatet, om de ville ta emot vår hund som blev opererad förra onsdagen. Till vår stora lycka gav de grönt ljus eftersom hon repat sig bra efter operationen och det inte varit några problem med såret heller, så de tyckte det skulle gå bra. Så ikväll åker vi och lämnar hundarna på pensionatet för att tidigt imorgon bitti starta vår resa. Igår var vi dessutom borta hela dagen på konfirmation, så det blev inte mycket gjort då heller i packningsväg – jag som alltid brukar börja packa i god tid, men vi ville ju inte packa i onödan nu ifall vi skulle bli tvungna att avboka hela resan. Lyckligtvis ordnade det sig så vi kommer iväg, vilken tur! :) Kanske hörs vi under resans gång, kanske inte… Och om inte förr så hörs vi när vi kommit hem igen. Önskar er alla riktigt sköna, fina dagar i sommarvärmen!  Ha det så bra!

P7020311

9 kommentarer:

alegni sa...

skönt att vovven mår bättre så ni kommer iväg trots allt. trevlig resa!

Lyckoslanten sa...

Va fint att det ordnade sig! Vi har turistat i Norge för rätt många år sedan och jag rekommenderar Geiranger och Trollstigen. Det blir Norge för oss i höst eftersom sonen kommer att vistas där rätt mycket. Ha en skön resa!

Kamomilla sa...

ha det gott!! Så gott!

Galleri MochB sa...

Ha en skön och trevlig resa! Vi planerar att resa i norge nästa sommar :O)

Annies Blå sa...

Tur att hunden mår bättre. Hoppas att ni får en riktigt härlig resa :)! Kram/Annie

Moster och jag sa...

Bra att det ordnade sig så ni kan ge er av på Norges resan.
För några år sedan var vi också dit, jag rekommenderar också Geiranger och Trollstigen liksom Lyckoslanten.

Ha en riktigt skön och avkopplande resa! Kram!!

Lilja's Corner sa...

Hoppas ni får en underbar resa med massor av upplevelser! Vilken tur att ni slapp iväg!

Anelias hantverk sa...

Norge är väldigt fint med sina fjäll och fjordar. Jag har rest mycket kors och tvärs i det landet och sett det mesta. Skönt att det ordnades till det bästa för er hund!
Trevlig upptäcksresa!

Annies Blå sa...

Hej! Du har en award att hämta inne hos mig :)! Kram/Annie