26 mars 2010

I all min ensamhet…

Här sitter jag i all min ensamhet och ska äntligen försöka få ihop ett litet inlägg. Jag verkar lida av värsta bloggtorkan just nu… Inte var det egentligen meningen att det skulle bli en så här lång bloggpaus, men har inte riktigt haft någon inspiration att varken blogga eller fota och så har inte tiden räckt till heller… Jag vet faktiskt inte vart dagarna tagit vägen! Jag har nämligen varit ensam hemma den här veckan för min man är på kurs i södra Finland, och jag som trodde att jag skulle ha massor av tid att sitta och blogga då… Men det har jag då rakt inte haft! Bland annat är det två vildbasare till hundar som pockat på både min uppmärksamhet och mitt motionssällskap, och eftersom jag måste gå ut med dem en åt gången (båda två orkar jag inte…) har det tagit en hel del tid. Ibland har det nästan känts som om jag fått lite VÄL mycket motion, börjar känna mig riktigt mör i både armar och ben!

Ikväll kommer min man hem igen, det ska bli riktigt skönt. För visst har det varit både tomt och tyst i huset när han varit borta… Hundarna är ju inte precis så bra på att svara på tilltal! ;) Det är nog riktigt nyttigt att vara ifrån varandra lite emellanåt, då uppskattar man varandras sällskap desto mer sen när man ses igen!

P2180092

Vädret är verkligen trist och dystert just nu. Saknar de fina soliga dagarna vi hade i början av veckan. Igår snöade det t o m, den varan tycker jag det får vara nog av för den här vintern nu. Så det så. Svårt att tro att det snart är april, för så här brukar det verkligen inte se ut då! Och så drar det ihop sig till påsk också. Hade tänkt ta in lite fina kvistar till påsk, men det är så mycket snö överallt så det är svårt att komma åt. Så kvistarna är kvar där ute… Brukar inte pynta så värst mycket till påsk, det är ju ändå frågan om bara några dagar och så är vi ändå borta en del av påsken så då är det egentligen ganska onödigt att släpa fram så mycket pynt. Men lite påskägg hade jag tänkt hinna pyssla till, kanske jag hinner göra det nu i helgen?

P2180096

Önskar er en trevlig helg, ta hand om era nära och kära!

8 kommentarer:

Anelias hantverk sa...

Ja visst lider vi av bloggtorka ibland när annat tar ens tid också. Jag pyntar inte heller nåt mycket till påsk en gul duk och påskliljor är bra för min del.
Ha det mysigt tillsammans!

The Secret Garden sa...

Hade precis skrivit ett långt och fint inlägg till dig så kraschade datorn!!!!!! Som vanligt! Den här jävla datorn kraschar ett par gånger per dag! Och jag blir så stressad när jag skriver. Måste göra nåt åt det. Slänga den i golvet typ...
JAg har också känt av detta med bloggtorka, har det lite titt om tätt. Det roligaste vore om man kunde ha bloggandet som jobb, att man fick lön också, attans vad bra det hade varit.

Mina hundar är som faaan när man möteer andra hundar. Annars är är de så väluppfostrade men just när man går vid en väg och möter andra hundar, därför går inte jag heller med alla tre samtidigt.

Ha det så gott!

Monica sa...

Ja, man behöver vila från bloggskrivandet ibland.
Hoppas du får en fin helg när mannen kommer hem! :)

Kramar Monica

Jag har lämnat nånting åt dig om du kikar in hos mig! ;)

Kamomilla sa...

Ha en skön helg!

Meonlyster sa...

Secret garden> Så fungerar våra hundar med. Därför vill lilith inte gå med båda två, deras fyrhjulsdrift är enorm! :) Och särskilt nu då de är halt ute... då behövs styrka och fäste.

Lilith> I'm HOME!

Hem och Lycka sa...

Ibland kan det vara skönt att vara ensam men ibland bara ensamt.. Skönt att han kommer hem igen!

kram

alegni sa...

förr reste min gubbe mest hela tiden i jobbet och jag tyckte det var jättejobbigt. inte roligt att dra hela lasset på hemmaplan och absolut inte kul att han var uppe i luften en stor del av tiden. numera reser han ytterst sällan, och det är så skönt. lugnt på alla sätt och vis :)
hoppas ni haft en trevlig helg! kram

Anelias hantverk sa...

Hej igen!
jag har något till dig på min blogg!
Ha en bra dag!