05 december 2010

Söndagsbilden

Dagens söndagsbilder tog jag i början av veckan  när jag i sällskap av en bångstyrig hund gick ut för att fota i det mycket kalla vädret. Hunden ville inte alls stå stilla när jag stannade och fotade och jag höll på att frysa händerna av mig, vilket inte var så konstigt eftersom termometern visade –18. Men det var det värt!

PB300275

Trots kölden visade sig vintern från sin allra vackraste sida den dagen. Solen svepte in världen i ett sagolikt vackert guldskimrande ljus som nästan fick en att tappa andan av förundran. Så vackert att det inte gick att se sig mätt. En sådan där dag som får hjärtat att ta ett extra litet skutt i hjärtat av glädje.

PB300279

Så här önskar jag att det ska se ut på jul! Vackra frostiga träd och ett landskap insvept i guld.

PB300287

Med dessa bilder vill jag önska er alla en riktigt fin söndag och alla finländare som läser min blogg en fin självständighetsdag imorgon!

7 kommentarer:

Annies Blå sa...

Underbara foton! Jag njöt också av det soliga vädret i början av veckan med alla frost på träden. Ännu vackrare tyckte jag till och med det blev på kvällen med alla frostiga grenar som avtecknande sig mot stjärnhimlen!
Önskar dig också en fin självständighetsdag!
Kram/Annie

Lyckoslanten sa...

Vilka vackra vinterbilder! Vet du jag höll på att missa din tävling, säkert för att det inte finns någon bild från din blogg i blogglistan! Så kul att se dig "annanstans" också! Ha en fin självständighetsdag!

Kamomilla sa...

Underbara vinterbilder!

Moster och jag sa...

Vilka härliga vinterbilder.

Jag har sett din tävling men inte hunnit delta så nu måste jag skrida till verket.
Ha en skön 2:advent! kram

popetotrora sa...

Fantasitska bilder! Det är verkligen vackert ute nu med all snö!!

Ha det fint!

Fru Westman sa...

Underbart!! :)

Kram Linda

alegni sa...

alldeles fantastiska bilder, lilith! tänk att det är så fint här i vår egen kommun!