07 december 2010

Tisdagstema: Julfönster

Idag är Fabrikens tisdagstema julfönster. Det känns som om jag inte riktigt hänger med, eftersom det igår var helgdag när vi firade självständighetsdagen och det därför känns som måndag idag och inte tisdag… Fick mig nästan en smärre chock igår när jag insåg att det är tisdag idag och dags för ett nytt tisdagstema, redan! Eftersom mina fönster inte hunnit bli särskilt juliga ännu har jag här valt ut bilder från förra julens julfönster istället. Så varsågoda!

julfönster

Jul i köket.

julfönster

Julstämning i sovrummet och vardagsrummet.

Årets julfönster kommer i stort sett att se likadana ut, bara julbelysningen kommer fram och julgardinerna blir upphängda. Än så länge är det bara i köket det finns ljusstakar i fönstren. Julen närmar sig med stormsteg, så det börjar bli hög tid att pynta! Om bara den där riktiga julstämningen ville infinna sig, det har varit så fullt upp på sistone att jag inte haft tid att varva ner och ta in den nalkande julen än…

5 kommentarer:

Karoleen sa...

Vackra och roliga dekorationer!

En vacker vardag sa...

Jättefina fönster! Jag tycker också att dagarna går så fort nu. Det är massor jag borde hinna före jul och den mesta tiden går till barnen. Fast det är ju väl spenderad tid det!

Ha en fin fortsättning på veckan och hoppas att stämningen infinner sig snart!

Moster och jag sa...

Mysiga jul fönster ni har.
Ja, tiden går verkligen snabbt. Snart har vi julaftonen här och vips är julen över och vi börjar längta till våren.

StrandviksVillan sa...

Skönt att höra att även nån annan är sent ute med julpyntandet... Vet inte vad det beror på att jag är sen i år? Brukar annars vara sgs klar redan till lillajul. Men faktum är att jag är nöjd med mindre pynt i år. Det är ändå blommorna, maten och godiset som är viktigast - hahaha!

Må så gott! kram!

ingen vanlig dag sa...

Så fint och mysigt du har det!

/Kristina