07 maj 2011

Livet går sin gilla gång…

Past-Present-and-Future

Livet det går sin gilla gång… Jag har varit lite frånvarande i bloggvärlden den här veckan eftersom jag haft fullt upp med diverse pyssel- och hantverksprojekt jag hade på gång och måste bli färdig med. Så ni får ursäkta att jag varit så dålig på att kommentera och titta in till er den senaste tiden. Ibland är det bara så mycket annat som pockar på ens uppmärksamhet att tiden helt enkelt inte räcker till. Igår passerade jag också ännu en milstolpe i livet eftersom det var min födelsedag. Eftersom vi hade andra planer för kvällen och sedan ville gå ut och äta på tumanhand, min man och jag, så har vi haft kalas idag istället. Tur i oturen var väl det, för ingen av oss hade varken orkat eller haft lust med något kalas igår kväll. Dagen började inte precis bra eftersom vår golden retriever fick ännu ett krampanfall natten till igår, så det blev lite si och så med sömnen. Den här gången visste vi ju vad det var frågan om, men det var obehagligt i alla fall. På onsdag nästa ska det tas blodprov för att kolla levervärdena som var förhöjda efter det första krampanfallet i vintras, så få se vad det visar… Ifall levervärdena är bra nu sen hunden gått på specialdiet i 3 månader är det antingen epilepsi trots allt, eller i värsta fall en hjärnskada… Så det är många tankar som snurrar just nu. Dessutom fick vi datorproblem tidigare idag, så tills det är fixat är jag hänvisad till laptopen och har inte heller tillgång till mina egna bilder… Därav en lånad bild från nätet. Önskar er en riktigt fin helg! På återhörande!

2 kommentarer:

The Secret Garden sa...

Mmm förstår att det är jobbigt och känslosamt. Djuren här på gården har diverse "fel". Hästen..är det inte så bra med (därför som jag aldrig orkar skriva om honom på bloggen fast jag älskar den där hästen) och kaninen ska snart fylla 13 år..... och mår inte så bra. Äldsta hunden har nåt knepigt med öronen och fläckar på ögonen (hon ska också fylla 13 år) och trädgården har till stora delar blivit uppsmaskad av sorkarna.. jag väljer att liksom sätta upp skygglappar, för att orka.

Kram.

Lyckoslanten sa...

Oj det var mycket på en gång! Hoppas det ordnar sig med hunden, men jobbigt att inte veta. Datorproblem är ju en annan femma.
Men stort grattis igen! ♥