15 maj 2011

Söndagsbilden vecka 19

Jättedaggkåpa

Det blev en regning söndag idag. Så istället för att vara ute och jobba i trädgården föredrog jag att slöa inne i soffan istället, trött som jag var efter en heldags kurs i trädgårdsinredning igår, sedan bastu och Eurovision Song Contest och i förmiddags den vanliga söndagspromenaden. Det kom några lättare regnskurar under promenaden, men när jag kom hem höll det upp så då hann jag fota lite trädgårdsbilder. Det är mycket som händer och sker både i trädgården och naturen just nu! Den här bilden på den regnvåta jättedaggkåpan tyckte jag passade bra som söndagsbild idag. Hoppas ni haft en fin helg!

6 kommentarer:

Ullis sa...

Vilken härlig bild!
Vi kom nyss hem efter ett lyckat veckoslut hos svärföräldrarna i Kyrkslätt. Det var minsann vardagslyx att kunna åka in till Helsingfors påtumanhand på lördagen. Sånt behövs!
Sköt om dej!
Kram, U

Livet på Vestergård sa...

Så inspirerande det måste ha varit med trädgårdsinredning.
Regnet behövdes nog,men jag hann inte göra så mycket ute som jag hade planerat. Nåja det kommer nya dagar. Ha en skön söndagkväll!

Systrarna Hjertén sa...

Jag hade räknat med regn idag och drog iväg med hela familjen på shopping, men det var riktigt fint väder ända till vi kom hem...


Mvh
Frida

Sabrina sa...

Tänkte bara säga att jag ännu läser din underbara blogg trots att jag själv försvunnit ur bloggosfären ;) kram!

Lilith sa...

Sabrina> Tusen tack, det var roligt att få ett livstecken från dig och höra att du fortfarande läser min blogg! Det värmde att höra dina fina ord! :)
En stor kram till dig och hoppas du har det riktigt bra! :)

Lottaspace sa...

Vad fint!
Och vad mysigt i förra inlägget också!
Ha en skön vecka!