29 juli 2011

En liten sommarhälsning

Tyckte det började vara dags att ge ett litet livstecken ifrån mig så ni inte tror jag försvunnit från bloggvärlden helt… Det har bara varit så mycket annat som upptagit min tid de senaste veckorna att jag inte hunnit eller riktigt orkat med att blogga. Vi hade en underbar vecka på vackra Öland, och det kommer jag att skriva mer om bara jag hinner gå igenom alla bilder och kommer igång med vardagslunken igen… Sen var vi hemma några stressiga dagar innan det var dags att packa ihop och dra norrut för att först ställa oss på torget i Jakobstad under Jakobs Dagar och agera försäljare på storloppiset som hölls förra måndagen. Sen blev det att ta hand om en sjuk katt hemma hos mamma och vi var riktigt oroliga där ett tag, men åtminstone för tillfället verkar kissen ha repat sig. Och sen var det en veckas stugvistelse som väntade, sköna avkopplande dagar som gick alldeles för fort. Nu är det bara ett par dagars ledighet kvar innan allvaret väntar (och då syftar jag tyvärr inte på det Stora Alvaret på Öland som jag mycket hellre skulle bege mig till igen). Hoppas ni har det bra i sommarvärmen, som dessvärre tycks ha blåst sin kos här hos oss nu under eftermiddagen, jag som hade tänkt mig ett svalkande dopp idag! Vi hörs!

Mörbylånga photoscape

15 kommentarer:

Hildas hem - Sofia sa...

Vad härligt ni verkar ha haft det och vilken vacker bild. Fortsätt njut av sommaren. Och så håller jag alla mina tummar för att kissen repar sig fint - det är hemskt när de blir sjuka.

Jag önskar dig en fortsatt fin dag!
Kram Sofia

Livet på Vestergård sa...

Så fint foto. Du har hunnit med mycket i sommar. Hoppas att din sommar blir fin i fortsättningen!
Kram Kicki

Systrarna Hjertén sa...

Stockrosor och Lavendel, kan det bli bättre?!

Mvh
Frida

Ninette sa...

Vilken vacker bild! Jättefina stockrosor!

RockMom sa...

Ja..undrade just vart du tagit vägen ;) NI verkar iaf ha haft det bra!

Kamomilla sa...

Välkommen tillbaka :)

Lyckoslanten sa...

Vilken vacker bild på en fin miljö! Låter som om du har en hel del att visa och berätta. Lycka till nu med allt vad än det är som väntar dig! ♥

Galleri MochB sa...

Ja jag har också varit obloggad ett tag, men har nu återgått till allvaret igen ;O) Så mycket roligt ni hunnit med i sommar, och ännu hinner du säkert ta dej ett dopp... Tror inte jag simmat så mycket förr nån sommar som denna :O)
Kram Mia

Lilja's Corner sa...

Även jag har varit rätt frånvarande i bloggvärlden i sommar... Bilden från Öland ser härlig ut, hoppas vi får se fler snart!

Moster och jag sa...

Härligt foto.
Jag var också på torget i jakobstad men tyvärr så fick jag inte ögonen på dig.

Även jag har inte hunnit med bloggandet i sommar.
Ha en fortsatt skön sommar...höst.
Kram Maj-Gun!

LissenTo sa...

Tittar in med en sensommarhälsning och hoppas att allt är bra med dej.

Till Öland var jag för ca 20 år sedan.
Vacker bild.

Kram Lissen

StrandviksVillan sa...

Så vackert hus med stockrosorna bredvid!
Får se om vi tar oss till Öland nån gång. Gotland var åtminstone fantastiskt!

Hoppas du mår bra!

Linda - Formfront sa...

Älskar Öland:) Sött hus och fantastiskt med rosor utanför dörren.

Annies Blå sa...

Hej! Hoppas allt är bra med dej!? Det låter som ni hade en riktig toppensemester, jag väntar med spänning på fler öland-inlägg :).
kram/Annie

Sabrina sa...

Hoppas allting är bra med dig! Det är viktigt att njuta av sommaren, stressa inte.. fast sommaren nu är förbi men ändå :)