06 mars 2013

En inspirerande kväll

Igår kväll var jag tillsammans med Ingela och Nina på föreläsning med bloggikonerna Peppe Öhman, Karin Lindroos och Linn Jung. Det var riktigt intressant och givande att få höra dessa bloggare berätta om hur de börjat blogga, ge tips och dela med sig av sina erfarenheter. Jag hoppas att denna föreläsning ska ge mig den nystart för min egen blogg som jag så väl behöver. Med en stor dos av inspiration jag fick med mig hem i bagaget tror jag det kan vara fullt möjligt. Inget är omöjligt, heter det ju! Jag har ju aldrig tänkt sluta blogga helt, det har bara blivit så att det dragit ut längre och längre på tiden mellan inläggen och eftersom jag har svårt att få fatt på samma inspiration och energi som jag hade för ett par år sen är det svårt att komma igång igen. Jag har hur mycket som helst att skriva om och visa i bilder, eftersom det hunnit hända en hel del, men till slut känns det nästan övermäktigt att ta tag i och man vet knappt var man ska börja. Och så är jag rädd att folk inte ska vara intresserade av att läsa om alltför gamla saker heller.

Nåja, som vi fick lära oss igår på föreläsningen, så är det min blogg och där är det jag som bestämmer vad jag vill skriva om. Ni får ursäkta om de kommande återblickarna i mitt liv inte alla gånger kommer att kännas så rykande dagsfärska, men det är sånt som jag vill skriva om och dokumentera. Jag hoppas verkligen att jag ska orka ta tag i bloggandet nu, trots stundande jobb som suger ork och energi ur mig och äter upp min fritid. Kvällarna är så fruktansvärt korta och det är så oändligt mycket man borde hinna med på de få timmarna man har på sig. Men det är nog ett känt fenomen, jag är knappast den enda som känner så.

Hoppas att ni fortfarande vill läsa det jag skriver och hittar hit igen! Att ni finns där ute betyder så oerhört mycket, ska ni veta! Allt gott till er, kära bloggvänner! :)

Ådön julen 2012

4 kommentarer:

Vform sa...

HEJ!
Visst ska du skriva och visst vill vi läsa ... om man nu inte alltid kommenterar beror kanske på tidsbrist man själv har!
Inspirationen får man många gånger från andra bloggare och det är ju roligt!
Det är ju vår egen dagbok ...
Må gott!
Vivan

Susanna Tamminen sa...

Vad roligt, ska bli roligt att komma hit och läsa vad du skriver!

Jenny -Mitt arkiv, inredning och pyssel sa...

Jag håller också med om att föreläsningen gav en liten nytändning, för även hos mig har blogginläggen glesnat lite på sistone. Dessutom blev jag inspirerad att börja läsa nya bloggar när man såg hur många som bloggar här i trakten :).

Sandra sa...

Inspirationen kommer och går. Jag ser fram emot att läsa det du har på lager!