16 mars 2013

Inspiration efterlyses!

Inspirationen lyser med sin frånvaro. Borde verkligen ta itu med tillverkningen inför sommarens försäljning, men dessvärre är det väldigt svårt att komma igång. Så är det nästan varje gång. Jag VET att jag borde börja i god tid, men tiden går och går och jag tycks aldrig ha den där rätta inspirationen och energin att sätta igång, och så slutar det med att jag sitter där och halvt stressar ihjäl mig de sista veckorna istället. Att man aldrig lär sig! Suck.

Vävning

Här är i alla fall en bild från förra årets mattillverkning. Hoppas en liten, liten gnutta inspiration (eller allra helst stora doser!) ska smyga sig in snart, så jag hinner knåpa ihop x antal mattor och lite annat smått och gott. För sen när jag väl kommit igång brukar det ju vara hur roligt som helst. Det är bara den där starten som alltid är lika trög. Månne inspiration är något man kan köpa – allt är väl möjligt i dessa tider? ;)

Vävning 2

Fyndade idag en ny vävstol av bordsmodell, något jag inte ens visste att fanns, på nätet för en relativt överkomlig peng. Den ska hämtas i påskhelgen, ska bli spännande att se vad det är jag köpt egentligen! Tänkte ha den till att väva löpare på, något jag inte gjort på flera år nu men ser fram emot att få göra igen. Problemet är bara var jag ska förvara den, lider redan som det är av skrikande utrymmesbrist i hobbyrummet. Vet inte heller hur pass flyttbar bordsvävstolen är, om den är för tung och bökig att flytta fram och tillbaka när den ska användas eller inte. Men det löser sig väl, på ett sätt eller annat. Det mesta brukar ju faktiskt oftast lösa sig till sist!

4 kommentarer:

fotobloggaren sa...

Jag tror nog att insperationen kommer snart,tillsammans med våren.
Ha det gött!
Sandra

Susanna Tamminen sa...

Hoppas du hittar inspirationen snart! Vad roligt med ny vävstol, den är säkert bra! Ha en super bra lördagskväll :)

Vform sa...

Med nya vävstolen kommer säkert inspirationen också :)
Fina färger på bilden!
Kanske du är lite som jag .. 'Hinner nog'
Ha en fin dag!
Kram

Lilja's Corner sa...

Jag brukar ofta ha stora planer på att tillverka saker för försäljning, men ännu har jag inte hittat den inspirationen. Hoppas den kommer till dig nu i och med vårljuset.

Var brukar du sälja dina mattor?