08 december 2009

Tillbaka i vardagen

Nu är vi tillbaka i vardagen igen, efter helgens resa. Ett antal slantar fattigare är vi, men när jag packat upp det mesta av det vi köpt igår visste jag knappt vart allt tagit vägen – hade vi faktiskt shoppat något överhuvudtaget? Men jo då, tomhänta kom vi inte hem. Det var en riktigt trevlig liten resa och det är ju alltid skönt att komma bort lite från vardagen och se något annat. Och att bo på hotell, äta en god middag (nåja, maken var inte så där alldeles nöjd med sitt ankbröst som han fick för sig att prova, han tyckte mest det smakade sjögräs…) och hotellfrukost är aldrig fel! :) Tyvärr hann vi inte besöka alla affärer vi hade tänkt, men dem får vi ta en annan gång istället, när nu det blir… Vissa saker var vi lite oense om, köpa eller inte köpa? Kopparna köpte jag, maken fick säga vad han ville, men några tallrikar eller nya handtag till köket blev det inte. Den här gången.

Usch vad mörkt det var där uppe, det var ju inte ordentligt ljust ens mitt på dagen! Det grådaskiga vädret hjälpte ju inte till heller. Och fort blev det mörkt också! Nej, där uppe skulle man inte vilja bo den här tiden på året. Så tänk på det, gott folk, när ni klagar på att det är mörkt och trist här hos oss. Det finns de som har det mörkare än vi, där dagen är ännu kortare!

Till sist en bild på ett litet arrangemang jag svängde ihop förra veckan. Ha det så bra och glöm inte att öppna lucka nummer 8 idag! ;)

PC010010

6 kommentarer:

Lisas torp sa...

Vilka härliga dagar ni hade, med hotell och allt!
Kanske liten lyxkänsla mitt i allt.
Ja, pengarna rullar även om man kanske inte tycker att man köper något! Du har i alla fall gjort et jättevackert arrangemang på bilden! Så duktig du är! Ja du, mörkt är det verkligen hela dygnet nu! Hu så ruggigt det är i Stlhml idag!
Tack rara du för din jättegulliga kommentar hos mej - den lyste upp tillvaron må du tro!
Kram
Lisa

Bygatan sa...

Tack för dina trogna besök hos mig:)

Härligt med hotellfrukost, det är man inte bortskämd med. Brukar bli så med resor, att det inte alltid blir som man tänkt sig, men skönt med miljöombyte.

Ha en bra dag! Kram Lena

alegni sa...

vilket fint arrangemang du gjort. det ser riktigt proffsigt ut.
kan det bli ännu mörkare än vi har det nu? det känns nog som om det inte ens hinner bli ljust förrän mörkret ramlar över en igen :/
jag vill så gärna se vad ni handlade där uppe i norr :)

Sjövillan Susanne sa...

Åh....vad härligt med en liten tripp,vi har varit på väg till ikea men det får nog bli efter nyår någon gång, men här är det Sundsvall som gäller.Det tar emot att åka norrut;) ni får ju snart ikea i wasa (fusk)Fint arangemang!
Antar att ni har regnigt och milt också .Efterlyses snö och kyla.
Kram

Galleri MochB sa...

Vackert arrangerat :O) Mörkt när man far och mörkt när man kommer hem, och knappt ljust ens på dagen... men det tröstar mej att någon har det värre ;O)

♥ Fyra årstider sa...

Men får vara glad för de få timmar ljus man får.
Kram Lotta