01 januari 2011

Gott nytt år 2011!

Jag vill börja med att önska er alla ett riktigt gott nytt år 2011! Må det nya året föra med sig många nya erfarenheter och fina upplevelser, och bli ännu bättre än det gamla året!

PC310128

Julen gick i förkylningarnas tecken för oss, först blev min man dunderförkyld just före jul, och i juldagarna var det min tur att drabbas. Som tur var inte lika hårt den här gången, men ändå tillräckligt för att se alla planer på långa sköna promenader och skridskoturer flyga sin kos vilket naturligtvis var en stor besvikelse. Det var fjärde gången i rad som jag var förkyld så nu tycker jag minsann det får räcka!!! Idag var första gången jag vågade mig ut på promenad och det var riktigt skönt och avkopplande.

PC310129

Nyårsafton firade vi här hemma, först med gäster tidigare på kvällen och sedan med god middag på tumanhand och bastu. Det kändes lite speciellt att bada bastu just igår, eftersom det då var exakt ett år sen vi invigde vår bastu på nyårsafton 2009. Vid tolvslaget gick vi ut för att titta på raketerna, dessvärre syntes inte så mycket raketer härifrån fast man såg på himlen att det blixtrade som om ett åskväder drog förbi.

PC310130

Nu ska vi om en stund bege oss in till stan för att gå på bio och se den nya Narnia-filmen. Och trycka i oss en hel mängd med popcorn och godis, som om man inte fått i sig tillräckligt med godsaker redan under julen… Oj oj, det lär nog få bli en hel del långa promenader bara jag blir av med min förkylning helt!

PC310132

Stämningsfullt med alla lyktor tända. Vi fick en verkligt fin jul även denna gång, och så hoppas jag vintern kommer att fortsätta! Lite varmare än vad det varit får det dock gärna bli, idag var det riktigt skönt att gå ut när termometern visade på “bara” –7 grader.

PC310140

Ha en riktigt fin början på det nya året! Allt gott önskar jag er!

10 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Så stämningsfullt o vackert ditt nyår blev trots förkylningar jag har ju nu jagat iväg min tredje förkylning,ha en god fortsättning på det nya året,Nette

Kamomilla sa...

Riktigt mys med er bastu! Vi ska bada ikväll vi också- ska bli såå skönt!! :)

Lilja's Corner sa...

Så mysigt det ser ut med alla ljus. Vi hade också en hel rad med islyktor ute igår.

Gott nytt - och friskt! - år!
Kram/Nina

Åppå Källbackan sa...

Oj så fint ni har det på gården trots förkylningar... :)

Sandra

Vform sa...

Vilken stämning med alla lytorna!
Önskar dig ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!
Krya på er!
Kram!

popetotrora sa...

Låter som ni fått en riktigt mysig start på 2011.

God fortsättning!

Åppå Källbackan sa...

Tack för kommentarerna, säger jag också :) Och håller med om att det är ovärdelig inspiration man får och det är svårt att hålla fingrarna och kreativiteten i styr när man en gång börjat läsa ;)

Vad kul att du också gått i FKF! Jag gick liksom du på MIX-linjen, men däremot 2006-2007. Ett av de bästa åren i mitt liv, för jag lärde mig så mycket och hittade lite mer av mig själv på vägen :)

Sandra

Annies Blå sa...

Det låter som ett trevligt nyårsfirande!
Vad fint med alla lyktor och ljus, stämningsfullt!
Kram/Annie

Moster och jag sa...

Vilka härliga bilder! Det ser så mysigt ut.
Men inte är det roligt med förkylning... här så tog det omkull gubben i går kväll. Hoppas vi andra klarar oss.
Önskar dig en God fortsättning på året! kram!!

Galleri MochB sa...

Så mysigt med bastun och alla ljus och lyktor! Hoppas ni kryar på er nu!
Kram Mia