11 januari 2011

Tisdagstema: Djur i inredningen

Idag är Fabrikens tema djur i inredningen. Och ja, två vildbasare bor det här hemma hos oss.

P1080211

Här lyckades jag för en gångs skull fånga dem på samma bild vilket är ovanligt. Och för en gångs skull satt de stilla tillräckligt länge för att fastna på bilden också. Det är Columbus som sitter bakom och Minttu längst fram. Inredningsmässigt kanske de inte passar in så bra – särskilt inte Columbus som hotade att svepa ner både brinnande ljus och duk från soffbordet med sin viftande svans i söndags när vi hade gäster. Det bor en tredje vildbasare här också, kaninen Melvin, men han bor utomhus så honom kan man inte räkna till inredningen…

PC250076

Det här är min älskade kisse Ofelia som bor hemma hos min mamma. Här sussar hon sött på juldagen. Annars brukar hon också vara svår att fånga på bild, åker kameran fram är hon oftast inte stilla tillräckligt länge för att man ska hinna få några vettiga bilder på henne.

PC250078

11 kommentarer:

Anelias hantverk sa...

Åh så söta dom är!
Ha en bra dag!

Åppå Källbackan sa...

Men ååh, ni har ju en golden!! Vi hade en golden när jag var ung, Gus hette han och blev jättegammal. De måste vara världens snällaste och vänliga hundar :) Inte alls som vår klumpiga labrador ;) okej, han är också snäll, men det är en viss skillnad på golden och labb ;)

Hoppas du har en bra tisdag!

Karoleen sa...

Finaste inredningsdetaljerna de där =) Ta väl hand om dom.

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vilka små charmtroll! Det bästa är väll ändå att det går att krama på så fina inredningsdetaljer ;0).

Kram/ Anna

Annies Blå sa...

Vilka underbara inredningsdetaljer :). Enda djur jag har för tillfället är dammråttor :(. Förhoppningsvis blir det ändring på det sedan huset blir färdigt, en eller två kaniner kommer nog i alla fall att få flytta in (eller ut). Vi hade alltid själva djur (hamster, kanin, marsvin, hund) när jag växte upp, så jag tycker det är viktigt för barn att få ha något djur. Enda nackdelen är ju att de lämnar oss för eller senare :(.
Kram/Annie

En vacker vardag sa...

Vilka sötnosar ni har! Dagens "djur" tema är litet klurigt tycker jag.

Muggarna har jag köpt på Talo Maalla. Hela serien är härlig tycker jag.

Ha en skön tisdag! Kram

Kamomilla sa...

Ser nog allt lite busiga u de där... ;)

Ebba sa...

Va söta!

Galleri MochB sa...

Vilka söta kompisar du har :O) Vi är så allergiska hos oss så vi kan inte ha djur inomhus, men vi har två kaniner på gården.
Och vilken superfin matta du vävt! Har också vävt några mattor tidigare, men ingen sådär fin :O)

Lilja's Corner sa...

Så söta vovvarna är, och dom passar ju bra ihop med mattan :)

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så härliga! De finaste "detaljerna" i hemmet är ju det som gör det unikt, och då är ju både djur och människor det allra viktigaste. :-)

Hoppas du får en riktigt fin torsdag!