20 november 2009

Bråda tider

Här har det varit bråda tider. Har sysslat med en del pyssel som jag skulle ha klart till loppis som hålls i en av grannbyarna nu i helgen. Julkort, små skyltar, nyckelringar, tändsticksaskar och pepparkakor har det blivit. Nu hoppas jag på att få något av det sålt också, ett litet extra bidrag till kassan är ju alltid välkommet! ;)

PB180242

Här var det julkort i långa banor… Det var lite svårt att få någon bra bild på dem, dessa togs i all hast i onsdags på kvällen innan de skulle packas in.

PB180244

Lite juliga tändsticksaskar blev det också…

PB190281

Och så ett gäng med små skyltar och nyckelringar. En lite rolig sak hände i samband med dessa skyltar. När vi plockat upp våra saker på loppisbordet igår kväll frågade en dam mig om det är jag som bloggar. Hon hade nämligen sett liknande skyltar på någon annan bloggsida. Ja, egentligen är nog bloggvärlden mindre än man tror! :)

När vi kom hem från loppis sen på kvällen konstaterade maken att “Du skulle behöva ett hobbyrum!” – både soffbordet och fåtöljen i vardagsrummet var pullproppade med pysselmaterial sen jag varit i farten och pysslat och prissatt loppissaker… Ett riktigt hobbyrum skulle jag faktiskt inte ha något emot, då slapp man städa undan mellan varven och stöka till det i resten av huset. Vem vet, kanske det blir ett hobbyrum så småningom? Vi har nämligen ett “kaosrum” som lider av en liten identitetskris – vi skulle ha det som extra TV-rum men det var egentligen bara i början vi använde det och makens brorsöner spelade TV-spel där. Sen föll rummet liksom i glömska, det är bara hundarna som sover där och för tillfället har också loppissakerna förvarats där mellan varven. Vi vet helt enkelt inte riktigt vad vi ska göra med rummet. Men vissa idéer om att möblera om och göra det till något slags hobbyrum har varit på förslag nu på sistone, så kanske det blir så? Något vill vi i alla fall göra med rummet!

PB180276

Kanske ni känner igen skålen jag målade om för ett tag sen?  Användningsmöjligheterna är oändliga! :)

PB180273

Idag njuter jag av att bara ta det lugnt.  Önskar er alla en riktigt skön helg!

9 kommentarer:

alegni sa...

herrejestas, vad flitig du har varit! de där kommer säkert att gå åt som smör i solsken. om de inte gör det, måste det vara något fel på byssborna i era trakter!
trevlig helg!

lena.jakobsson@multi.fi sa...

Absolut, ett hobbyrum ska ni fixa!
Lycka till med försäljningen!

The Secret Garden sa...

Hejsan!
Idag, eftermiddag, har vi varit och letat julgranar...jag tog inte ens kameran med mig eftersom jag är sååå less, less på vädret. Det har inte varit sol här sedan den sista oktober!!! Känns som om man lägger av rent bildmässigt och pyntmässigt. Det där med hobbyrum låter rikrigt bra!! Se bara till att det är varmt där! :) Här i övre salen, där jag har mitt "hobbyrum" eller ateljé eller vad man nu vill kalla det, är det just nu hela + 8 grader... Sitter med en filt omsvept runt mig, tangenterna är svåra att träffa..ja kylan kan få de flesta att strunta i bloggandet. Antagligen därför som det dröjt med ett inlägg.

Ha en bra fredagskväll!

Kamomilla sa...

Fint pyssel, det borde nog gå åt, annars är de blinda där i era trakter!!
Hejar för hobbyrum, det är nog praktiskt att ha!

A-P sa...

Hej. Vad kul att du kikade in till mig och kommenterade så att jag hittade din blogg. Vilken härlig blogg. Här fanns det pyssel, foton och bakverk, precis det jag gillar = ) Fina askar och suverän färgkombination på mormorsrutorna.
Hur kan man förresten få snö som faller i bloggen, det var ju jättemysigt. Trevlig helg.

Lilja's Corner sa...

Va mycket du hunnit pyssla, och fina saker dessutom! Gillar speciellt tassar-skylten ;) Hoppas dom går bra åt sig!
Men hördu-du, hur får du hjärtanen på julkorten så fina?

Jag tycker ni ska fixa ett hobbyrum. Tänk va skönt att kunna lämna framme det man håller på och pysslar med. Vi ska äntligen börja möblera vårt kontor/arbetsrum/hobbyrum (rummet med den prickiga tapeten), så snart får jag en egen pysselplats. Jeii! Har funderat på att inreda med köksskåp och -bänkar.

Hoppas du har en skön lördskväll! Vi är hundvakt åt 6 hundar plus våra två. Pust!

ღ Fyra årstider sa...

Å vad mycket fint du har gjort.
Kram Lotta

Susanne sa...

Oj.. vad fina saker du gjort !
Hälsningar tvärsöver bottenviken;)

Kamomilla sa...

Hej!
tack för din hälsning hos mig! Trevligt att du vill vara med i utlottningen!
Skön söndag
önskar Kamomilla