03 februari 2010

En släng av bloggtorka…

Det verkar jag ha drabbats av. Fast å andra sidan kan det nog vara riktigt hälsosamt att hålla sig ifrån datorn lite emellanåt också, eller hur? Nu ska jag i alla fall försöka knåpa ihop ett litet inlägg, så ni ser att jag inte helt glömt bort bloggandets ädla konst.

P1310061

Det här fotot tog jag i söndags, i samma småbåtshamn som i det här inlägget. Det såg ganska annorlunda ut nu mot då, tyst och öde med snötäckta bryggor. Men tänk, om bara några månader kommer det att vara liv och rörelse igen!

P1310063

Vi var på väg till svärföräldrarnas sommarstuga där vi blev ett helt gäng, dvs svärföräldrarna och två av makens bröder inklusive deras tre barn, vi och en hundvalp. Med andra ord var det full rulle där. Både småttingarna och hundvalpen trivdes i pulkabacken. Jag och maken passade på att gå en liten sväng på isen, första gången för mig den här vintern.

P1310071

Det var en väldigt grådisig dag och dessutom snöade det också. Ett tag var vi nästan rädda att bli fast i snön och inte kunna ta oss uppför backen när vi skulle hem! Efter pulkaåkning och ispromenad blev det korvgrillning inne i stugvärmen, det var riktigt mysigt. Och vi kom oss uppför backen och hem, som tur var. Senare på kvällen när vi här hemma skulle gå på promenad med hundarna syntes det inte ens några bilspår på vägen, så mycket hade det snöat!

I lördags hälsade min kusin och hennes man på, det var roligt. Hon hade med sig fina tulpaner som blev en riktig färgklick på köksbordet, hemgjort knäckebröd (som redan är slut, så gott var det!) och en hel hög med inredningstidningar som hon rensat ut från sin frisersalong. Så nu har jag verkligen inte brist på läsning!

Senare idag visar det sig om vi vunnit nätauktionen där lagt ett bud på en säng och i helgen får bege oss sisådär 350 km söderut för att hämta hem den. Visst vore det kul med en “ny” säng, för just en sådan hade jag faktiskt tänkt köpa för ett antal år sedan så jag blev eld och lågor när den sängen dök upp på nätet, men maken är kanske inte lika förtjust om vi faktiskt måste åka och hämta den… När han kommer hem från jobbet idag vet vi!

5 kommentarer:

Lena sa...

Lycka till med köpet! En liten utfärd skulle ju vara skoj!

Lena sa...

Prickar och blommor är inget annat än en blogg där vi bjuder ut sånt vi fixat. Gillar nån nåt av det som de ser, blir vi jätteglada om de mailar och berättar vart vi ska skicka det ;) Så nån egentligen näthandel är det inte fråga om. Men i alla fall.
Planerar sen att ev komma oss iväg på marknader lite flitigare, vi får se!
Hurudana produkter har du tänkt dig? Låter spännande!

Lyckoslanten sa...

Låter härligt med er utflykt i skärgården! Hoppfullt det där med att man snart kan höra vågskvalpet! Ja, kanske man borde börja kolla auktioner eller snarare auktionera ut saker! Ha det så skönt! ♥

alegni sa...

hej vännen, du gjorde mig lite orolig där på det andra stället...?
låter kul med en ny säng - hoppas den blir er!
vi har bokat en ny resa norrut nu och jag hoppas innerligt att den blir av den här gången. alles gut!

Kamomilla sa...

oj, det blir en bussig resa efter sängen i så fall, men är säkert värt besväret!