05 februari 2010

Weekendresa

 

P2020400

Vi vann sängen på nätauktionen! Så tidigt imorgon bitti bär det av ner till Åbo för att hämta hem den. Det ska verkligen bli roligt med en ny säng, det hade vi funderat på ett bra tag fast det kanske inte var något vi hade tänkt skaffa just NU… Men när det dök upp just en sådan säng som vi funderat på så måste vi ju slå till, och 50€ är ju bara en bråkdel av vad sängen skulle ha kostat som ny. Dock kommer det förstås till andra kostnader också, som bensin för resan ner, ribbotten och madrasser. Madrasser var vi och provade igår, antagligen blir det dem vi provade först och fick ett relativt bra pris på.

Det blir en liten tripp till Ikea också, när vi ändå är i närheten. Där har de ribbottnarna vi behöver så det passar ju bra. Och kanske jag får med mig tallrikarna jag inte “fick” köpa sist vi var på Ikea den här gången? ;) Det lär nog inte bli en alltför billig resa är jag rädd, plånboken skulle nog må bäst av att stanna hemma och behålla vår gamla säng… Dessutom förirrade vi oss in i en annan affär igår också, som vi inte alls hade tänkt besöka, och därifrån råkade en trevlig liten sak som vi inte alls hade tänkt köpa just nu följa med hem… Det är bara utgifter! Men det skriver jag mer om en annan gång.

Sedan ska vi sova hos min snälla kompis A som inte bor så långt från Åbo, skönt att slippa köra hem igen samma dag. På söndagen följer hon sen med oss upp för att hälsa på sin syster, för det råkade sig nämligen så att hon har några dagar semester nästa vecka så det passar alldeles utmärkt. Ska bli roligt med en liten weekendresa, så här lite oväntat och oplanerat!

Önskar en en riktigt trevlig och skön helg, ha det så gott! :)

4 kommentarer:

Kamomilla sa...

Grattis till er, nya sängägare! och en tripp till ikea är ju aldrig fel! ;)

Lyckoslanten sa...

Va bra att ni fick er drömsäng! De där Ikearesorna brukar inte bli billiga, men man åker ju inte så ofta dit. Ha en bra tripp! :o)

alegni sa...

vad roligt med en oplanerad resa! ha det gott och kör försiktigt. jag ser fram emot bilder på sängen och det andra du inhandlat/ska inhandla!

Hem och Lycka sa...

Grattis till sängen, visst är det kul att shoppa lite!

kram Mia