16 februari 2010

Love is in the air!

 

P2110145

Hoppas ni alla hade en riktigt fin Alla Hjärtans Dag tillsammans med era nära och kära! Jag vill samtidigt passa på att skicka en försenad Alla Hjärtans Dag-hälsning till min älskade man – tusen tack för att du finns!

Jag hann aldrig knåpa ihop något inlägg på den rätta dagen eftersom vi varit hos min mamma i helgen och kom hem senare än det var tänkt på söndag kväll. En lång promenad i det fina vädret hann vi med på förmiddagen, men skridskoturen på isbanan de plogar upp där utanför stan blev dessvärre inte av till vår stora förtret… Det såg nämligen ett stopp i avloppet  i mammas kök till. Min man försökte förgäves fixa det utan resultat, så mamma fick anlita yrkeshjälp dagen därpå istället. Eftersom detta drog ut på tiden fick vi nöja oss med en stunds skrinnande på skridskobanan vid min gamla lågstadieskola en bit därifrån istället. Det var faktiskt första gången skridskorna åkte fram i vinter. Det har inte blivit av tidigare pga att det antingen varit för kallt eller något annat har kommit emellan. Det gick riktigt bra faktiskt, trots att det var ett år sen jag senast skrinnade och före förra vintern inte hade skrinnat på nästan 15 år. Men någon orädd isprinsessa som gör piruetter som i yngre dagar  blir man inte igen, det är bara att inse…

Det som står på agendan just nu är att prissätta loppissaker. Vi har bokat bord på ett loppis inne i stan och de borde höra av sig om ett ledigt bord när som helst. Hoppas vi blir av med en del av alla de saker som bara står och tar upp plats nu!

Ha en fin fastlagstisdag!

P2110153

12 kommentarer:

alegni sa...

jag får väl konstatera att jag lagt skridskorna på hyllan för all framtid. på samma hylla där skidorna ligger sen snart åtta år tillbaka. jag bytte ut mina nästan sprillans nya skönskridskor till håkkare på den tiden jag höll till på isen med sönerna, men attans, vad svårt det var att komma framåt med sådana.
blir det fastlagsbulleintag och pulkaåkning idag? här blir det bara en av de två aktiviteterna. du kan ju gissa vilken ;)
kram

Lyckoslanten sa...

Fint att skicka hälsning en helt vanlig dag, vilket man borde göra när som helst året runt! Boka bord på loppis borde jag också. det där med prissättning kunde nån annan göra åt en. Ha en fin fastlagstisdag! ♥ Ann-Lis

The Secret Garden sa...

Oj, jag har inte åkt skridskor sedan nån gång i årskurs sex tror jag!! Ska nog hålla mig borta från sådana påfund även framöver.
Nu förtiden har jag till och med svårt med skidorna, även fast jag tävlade längd när jag var tonåring..
Vad tiden går!

Trevlig helg!

Lilja's Corner sa...

Jag borde GÅ på loppis, det var alldeles för länge sen sist :)
Jag har inte skrinnat, och inte heller skidat, sen högstadiet. Längsskrinnskoåkning skulle vara skoj att prova, men annars minns jag nog mest hur sjuk man blev i fötterna av skrinnandet!

Lycka till med loppisen!

Anna-P sa...

Hej. Vilken fin blogg du har. Väldigt tjusiga bilder. Jo, till hjärtat har jag använt vanligt papperslimstift. Inte flytande alltså eftersom jag tycker pappret bubblar sig fult av det. Utan ett vanligt stift köpt på ica, kanon bra! Det är så kul att klä in påskägg, askar, hjärtan m.m. Ha en bra dag/ A-P

Åsa´s Blåbär och Mjölk sa...

Jaaaa visst är det härligt att få åka skridskor igen efter så många år! Bara det att höra ljudet ifrån skenorna när de skär i isen..huuu jag ryser av välbehag, hihi.

Så tråkigt med stopp i rören!
Där har jag tur som har en man som är en rörmockare. Men du vet vad man brukar säga "skomakarens barn"
Jag har nog med stopp i rören än vad de flästa andra har. Brukar hota med att ringa rörmockaren! Alltså någon konkurrent. Då blir det med fart på honom, hihi.

Vilken söööööt kärleksnalle du visar. Jag gillar alla sorters nallar! :)

Tack för din kommentar inne hos mig ang hallen. Jag kommer att visa vilka färger jag använder och så, på bloggen senare.

Önskar dig fina dagar...
Varm kram / Åsa.

Galleri MochB sa...

Har också bokat bord på loppis just nu, och jag hoppas bordet är tomt på söndagkväll ;O) Tycker bättre om att skida än att skrinna, men båda är nyuppväckta sedan x antal år tillbaks :O)
Fortsatt trevlig vecka!

Lyckoslanten sa...

Knack, knack! T-skjortan köpte jag på Lindex och utställningen finns vad jag har förstått till den 19.2. Trevlig kväll! ♥

Meonlyster sa...

Oj tack så mycket min älskling!

Sjabbig men chic sa...

Jag åkte konståkning under några år när jag var ung. Dessvärre så tror jag inte att jag ens skulle kunna stå på skridskorna nu så jag tycker att det är bra jobbat av dig!

kram Lisa

Lottaspace sa...

Ja, skrunnit har jag inte gjort på många år.. vet inte om jag ens kan mera..
Ha en skön fortsättning på veckan!

Kram, Lotta

Anna-P sa...

Haloj. Ja lite ledig vill man gärna vara. Så många projekt med huset också som borde hinnas med under sommaren. Läser att ni också repar huset. Det är roligt men tidskrävande. Kikade på dina bröllopsbilder. Vad fint ni hade dukat, och jätte mysig lokal, både utvändigt och invändigt. Kikade även på dina Italien bilder. Har varit till Rom en gång och det känndes verkligen som om det var platsen jag ville stanna på. Det är något visst med Italien. Jag får ett lyckorus i magen när jag ser bilder därifrån. Vill tillbaka dit.