02 februari 2011

Liliella

Att skapa med mina egna händer är något jag alltid tyckt om. Det är något som på senare tid blivit allt viktigare för mig, det är min livlina i tillvaron. Därför föddes idén att starta en liten bloggshop för att också andra ska få ta del av det jag gör och kanske hitta något de gillar. Återvinning och recycling ligger i tiden och det återspeglas också i en del av det jag gör, som t ex trasmattor vävda av handklippta mattrasor, kuddar och tygväskor sydda av loppisfyndat tyg och klockor tillverkade av gamla tallrikar. Välkomna in och ta en titt! Klicka på bilden så kommer ni till shoppen. Den fylls på vartefter så titta in då och då för att se om det kommit något nytt. :)

Liliellalogo360

11 kommentarer:

Lena sa...

Va kul! Lycka till med försäljningen & skapandet!

alegni sa...

lycka till med affärerna!
jo, limoncellon har jag gjort själv, och det ser lovande ut. receptet fanns på vasabladet förra veckan. har ni blade? om inte, kan jag skriva av receptet till dig.
och jo, blossom slutar, men bara affären i vasa. det ska bli en klädbutik i lokalen i stället.

All The Things I Love sa...

Oj, vad roligt! När du visade dina mattor för ett tag sen så tänkte jag faktist att man borde fråga dig om du även väver på beställning :)

Moster och jag sa...

Nu har jag varit och kikat i din bloggshop. Fina kort du gjort. Kommer säkert att titta in nån annan gång också. Lycka till med affärerna önskar jag också!!
Ha en bra fortsättning på veckan!

Galleri MochB sa...

Så fint du har det härinne nu. Och så skoj med en egen webb-shop. Jättefina kort! Lycka till med shoppandet ;O)

Maria sa...

Sofftyget i Ektorp har bara glidit fram en gång. Kanske lättare att det händer i en fåtölj som inte har lika mycket tyg.

Annies Blå sa...

Vad roligt med egen shop :). Lycka till med affärerna!
Kram/Annie

Lilja's Corner sa...

Va spännande med en egen shop! Modigt av dig! Jag har funderat på det själv sen jag blev arbetslös, men har inte fått ändan ur vagnen...

Lycka till!

Hildas hem sa...

Visst är det underbart att skapa med händerna. Jättefina grejer du gjort! Lycka till med shopen :)

Ha en fin kväll!
Kram Sofia

Lilja's Corner sa...

Jag måste säga, att jag tycker det är modigt fast det bara är på hobbynivå! Det är en hel del fixande och marknadsföring ändå :)

Hoppas du får en riktigt bra helg!

Lundagård sa...

Tack för din kommentar! Roligt att du satsar på det du tycker om, all form av återanvändning gör mig alltid glad att se och läsa om, lycka till med din shop!