14 april 2011

En solig torsdag

P4050666

Idag skiner solen och jag ska strax gå ut och hänga tvätt för första gången i år. Det är så härligt att äntligen kunna torka tvätten utomhus igen, inget går upp emot doften av tvätt som hängt ute i solen! Igår var jag på min första cykeltur för i år också, det är mycket som händer och sker nu. Efter vägförbättringen här i byn förra sommaren och hösten är grusvägarna i så mycket bättre skick nu i vår, tidigare har de varit en enda eländig sörja. Nu är de redan torra och fina, hurra! Fortfarande finns det en hel del snö kvar på sina ställen, men för varje dag som går minskar snömängden. Det som står på dagens agenda är att baka lite och sen städa inför helgens inredningsparty. Ikväll blir det kalas, det tredje redan den här månaden – det är många kalas just nu!

Ha en trevlig torsdag och hoppas solen finns hos er också!

5 kommentarer:

RockMom sa...

Bra att du påminde om att man kan hänga tvätt ute, det måste jag ju åxå börja göra :)

Annies Blå sa...

Visst är det härligt att hänga tvätten ute, den blir så mjuk och dammängden inomhus minskar betydligt! Redan i mars skyfflade jag undan snö under torkställningen så jag kunde hänga tvätten ute soliga dagar, grannarna tyckte nog jag var lite knäpp där jag stod med snö upp till låren, men det var inte de som fick sova skönt i nyvädrade och torra lakan sen :).
Kram :)!

Sofia-Sobeide sa...

I Vasa har det givetvis också varit soligt och fint idag :). Första dagen som solen riktigt värmde ordentligt och rocken kändes nästan överflödig.

A sa...

Synd att jag inte kan närvara på inredningspartyt =( Hade gärna kommit.

Kamomilla sa...

Min man nhögg ner alla mina byksnöreträd... :(