26 april 2011

Tisdagstema: På mitt soffbord

Idag är Fabrikens tema På mitt soffbord.

P4250039

Själva soffbordet, Markör från Ikea, fyndade vi i höstas på nätet. Det är tänkt att det så småningom ska målas för att bättre smälta in med vardagsrummets övriga inredning. Den gröna duken, som egentligen är en bordstablett, är ett reafynd från Hemtex. Jag gillar blommorna i kanten och storleken är perfekt för soffbordet. Vem har sagt att man alltid måste använda allt till det som det egentligen är tänkt för? Det finns alltid nya användningsområden att upptäcka! På bordet finns också ett fat från Ilse Interiör som passar utmärkt att ha ljus på, och två stycken Ballo från Iittala att ha värmeljus i. Perfekt att tända ljusen när man vill ha det lite extra mysigt i TV-soffan.

Nu ska jag krypa ner i sängen med en bok och vila lite, för förkylningen slog till med full kraft i natt och nu sitter jag här och snörvlar med dunkande huvudvärk. Som om jag skulle ha tid att vara sjuk just nu, när jag har massor att göra både här inne och ute i trädgården! Jag fick dessutom ställa in min lunchträff med väninnan söderifrån, som jag pga avståndet träffar bara några gånger om året. Det kändes naturligtvis surt, men jag hade nog inte varit något vidare sällskap idag och jag ville ju inte riskera att smitta ner henne heller, eftersom hon var här och hälsade på sin syster och hennes nyfödda son. Så det får bli en annan gång istället.

Önskar en en skön tisdag och hoppas ni klarar er undan vårförkylningar!

5 kommentarer:

Ullis sa...

Krya på dej! Kram!

Lyckoslanten sa...

Så duktig du är att hitta bilder för olika teman! Synd att du åkte på förkylning (tänkte skriva snyting)! Njut nu av viloläget! ♥

Lilja's Corner sa...

Uschadå, inte roligt att vara sjuk just nu då man så gärna vill vara ute och dona :/ Hoppas du kryar på dig snart.

Vilken fantastiskt vacker iris i förra inlägget!

RockMom sa...

Jag borde åka dit till Ilse och kolla..
Krya på dig!

lotta sa...

glad påsk och glada vappen till dig också, såhär lagom sent om sider ;) jag har varit alltför lat på att följa bloggar sedan påsk, och har alltför mycket att ta igen, ser jag! dina påskägg här lite längre ner var ju huur fina som helst!

ditt vardagsrum ser mysigt ut! jag älskar att fynda möbler på nätet, hehe, där finns ju grejer och grunkor så det räcker och blir över till både himla billigt och lagom billigt, och ert soffbord var ju ett tokbra fynd!