17 april 2011

Söndagsbilden vecka 15

 

Hjärtpotatis 2

Gång på gång kan man konstatera att tänk vad naturen kan! Inte hade jag förväntat mig att hitta en hjärtformad potatis när jag höll på med middagen en dag tidigare i veckan. Men där var den, röd och grann. Och alldeles tydligt hjärtformad. Det kändes lite extra speciellt att servera min man en sådan potatis till middag, det är inte varje dag det händer!

Hjärtpotatis

Här har eftermiddagen tillbringats i inredningens tecken. Jag har nämligen haft ett Nordljus-party här hemma hos mig och vi samlades ett gäng inredningsglada damer i olika åldrar för att njuta av allt det fina som plockades fram i vårt vardagsrum. Trots att vi inte blev så många var det riktigt trevligt ändå, och det är ju huvudsaken. Det fanns så mycket fint att det var svårt att välja, helst skulle man ha köpt allting! Jag får tacka för ett trevligt party, det blir säkert fler framöver för det här var verkligen ett party helt i min smak!

Hoppas ni också haft en fin söndag!

4 kommentarer:

Systrarna Hjertén sa...

Wow, vilken potatis!

Mvh
Frida

Hildas hem sa...

Så fantastiskt! :)
Vilken lycka att hitta något sådan. Förstår om mannen blev glad ;)

Jag önskar dig en fortsatt härlig dag!
Kram Sofia

♥Min Eden♥ sa...

Fin päääro...tänk va man kan bli glad för lite :)

Lyckoslanten sa...

Aha, det var ett sådant party du hade! Verkligen underbar potatis! Min man plockade en sådan form på vit sten åt mig på Gotland i somras! ;o)