15 april 2011

Mera saxat… och så en luden matgäst

Jag blev så tagen av det här med urklippskonst att jag saxade till ett kort till gårdagens födelsedagsbarn också, en glad kille som fyllde 6 år.

P4130721

Det är en rolig utmaning att hitta de rätta bokstäverna, och så kan man hitta hela ord och meningar man kan använda sig av också. Möjligheterna är oändliga!

Ekorre

I tisdags när jag satt vid datorn råkade jag få se en ekorre som klättrade upp i fågelbordet där den med god aptit åt av fågelmaten. Den satt där en god stund och det var roligt att iaktta hur småfåglarna flög omkring runt fågelbordet och inte vågade sig dit när ekorren satt där. Det var antagligen samma ekorre som jag såg tidigare i vintras och också då fångade med kameran genom fönstret.

Ekorre 2

Jag lyckades fånga den i språnget nedanför fågelbordet, innan den med sin långa ludna svans kilade iväg över gräsmattan. Visst är ekorrar söta!

6 kommentarer:

nattugglan sa...

OJ nog är ju ekorren fin..med sin ludna svans...o kortet va oxå häftigt...kikka

Anelias hantverk sa...

Ekorrar är ju så jättesöta! Jag satte ut nötter vid vår sommarstuga och genast var dom där, vet inte hur dom fick nys om att de fanns mat.
Vackert kort!

Vit Poesi sa...

Jättefint kort! Härligt att fånga ekorren på bild.
Önskar dig en fin lördag
kram Malin

lotta sa...

håller med de andra, kortet blev jättefint! likaså påskkortena! jag inspirerades av julkortena på hannasvirrvarr och gjorde en liknande variant som hon. men geez, vilket klippande och klistrande, haha! tålamod, tålamod.

Annies Blå sa...

Vilket fint kort!
Och ekorrar är också söta, vid mina föräldrars fågelbord brukar det vara två, tre stycken varje dag. Undrar om de har ökat i antal de senaste åren, när man var liten tyckte jag det var ovanligt att man såg någon medan man nu ser dem lite här och där.
Ha en skön helg!
Kram/Annie

Lyckoslanten sa...

Nu har jag tagit igen en del här och vackra påskkort och födelsedagskortet är ju läckert! Ekorrar kan jag se klättra i tallarna och på husen här men jag har aldrig fångat dem på bild.
Ha en skön helg! ♥