22 april 2011

Glad påsk!

Glad påsk

Jag vill önska er alla en riktigt glad påsk, med många goda påskägg i sällskap av nära och kära! Hoppas ni har det lika soligt och fint som vi har här hos oss – idag har vi ätit där ute för första gången i år till fåglarnas kvitter och måsarnas skrän över viken. Man blev riktigt slö av att sitta i solen och äta en massa god mat, nästan så man inte skulle orka göra något mer idag… Men strax ska vi ut på en cykeltur med hundarna och sen ska vi så småningom bege oss norrut för att fira påsk hos min mamma. Imorgon blir det påskbrasa på åkern bredvid för att elda upp en massa ris och annat skräp. Det har blivit något av en tradition för oss de senaste åren, utom ifjol när vi legat mer eller mindre däckade hela veckan pga magsjuka och det dessutom var så mycket snö att det inte gick att ta sig dit där brasan skulle ha varit. Men i år ska det bli av.

Glad påsk på er! :)

7 kommentarer:

RockMom sa...

Glad Påsk!

Vita ljuva tankar sa...

Härligt att ni också fått härlig värme däruppe i norr :)

Hälsar Linda

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Härligt med middag utomhus. Själv sitter jag här i min fåtölj, med öppen balkongdörr, och lyssnar på småfåglarnas kvittrande utanför. Härligt!

Önskar dig en riktigt fin påskhelg!

Kamomilla sa...

Vilken dag det blev! Solsken!

Annies Blå sa...

Glad påsk till er också!
Vilket fint påskfoto du tagit, det borde du sälja som påskkort ;)!
Kram/Annie

A sa...

Glad Påsk!
Alltså du gör så fina uppsättningar! Blir så avundsjuk, vill också ha samma inspiration

Mamsell Lufolk sa...

Hej!
Tack för din kommentar på min blogg, nu hittade jag ju oxå till din fina blogg! Ja, visst är det trevligt med österbottniska blogg-bekantskaper. :) Kommer även jag framöver att titta in till dig.

God fortsättning på den fina påsken!