28 mars 2011

Min allra första bloggvinst – och så en award

I fredags kom det ett trevligt litet paket med posten. Den innehöll min allra, allra första bloggvinst någonsin, och då har jag hunnit vara med i otaliga tävlingar och utlottningar under mina år som bloggare. Började nästan misströsta och tro att jag aldrig skulle vinna något, jag med min vanliga otur, och det var inte utan att man blev lite smått avis när man läste på andra bloggar om dem som kammade hem vinst efter vinst. Men nu, NU var det min tur att vinna, äntligen! Åh vad glad jag blev när jag fick veta att jag vunnit den fina scarfen från Lundagård! That made my day! Tusen, tusen tack för den fina vinsten, den kommer att användas flitigt!

P3260450

P3260453

En annan sak som gjorde mig väldigt glad var en award jag fick, av både Ullis med bloggen Ullis Inc. och Sandra med bloggen Alva-Stinas stuga. Tusen, tusen tack! Det värmer mitt hjärta att ni uppskattar min blogg, och det är ju just det som gör det värt att blogga!

 

Liebster_Blog_Award[1]_(1)[1] 

Reglerna för Liebster Award:

Denna bloggaward lämnas över till 3-5 av dina favoritbloggar, som har mindre än 100 följare. Awarden går vidare till de fem du valt ut, genom att du lämnar en kommentar på deras blogg. Berätta för dem att deras blogg är en av dina favoriter och att de har utvalts till Liebster award.

Den som får awarden länkar till den person som gav den till dem, och fem av hans / hennes favoritbloggar med mindre än 100 läsare.

Fina bloggar råder det inte brist på, men det där att hitta fina bloggar med mindre än 100 följare visade sig vara väldigt svårt! Det verkar som om de allra flesta av mina favoritbloggar är väldigt populära och därför har fler än 100 följare. Knepigt! Dessutom vill man ju inte ge awarderna till samma bloggar hela tiden heller… Till sist föll valet på dessa bloggar som jag väljer att ge awarden vidare till:

Era bloggar gillar jag alltid att titta in till, ni har fina bilder, inspirerande inlägg, tips och idéer. Därför tycker jag att det är just NI som ska ha den här awarden! En stor kram till er! :)

11 kommentarer:

Lena sa...

Ja, den där scarfen var superfin!! Jag blev genast lite småkär i den när jag såg den inne hos Lundgård.

popetotrora sa...

Vilken fin sjal du vunnit! Förstår att du blev glad för den. :-)

Och jag blev alldeles bubblande glad av den fina utmärkelsen av dig. Stort tack, rara du! :-)

HannasVirrVarr sa...

Tack, vad roligt! :)

Anelias hantverk sa...

Oj vilken fin vinst!
Grattis!

Katharina sa...

Jättefin scarfes!!
Men nu blir jag nyfiken, hur vet man hur många läsare andra bloggar har???
Kram

Kamomilla sa...

Grattis! _vilken vinst!!

Limetwig sa...

Tack snälla du!
Grattis till vinsten. En sån scarfs har jag... superfin :)
Ha det bäst! Åse

Moster och jag sa...

Grattis till awarden och den fina vinsten.
Känner igen scarfen...även vi har den till försäljning;)
Ha en bra start på nya veckan! kram!!

Ullis sa...

Grattis till den übersnygga scarfen, Camilla! En sån skulle jag med vilja ha.
Kram, U

Sandra sa...

Vilken vecka du haft - jättefin scarf vann du! Och grattis också till den andra awarden. Jag har varit slarvig att meddela om det till mina valda bloggar, så det var bra att du hittade den själv så fort :)

LissenTo sa...

Vilken superfin vinst du fått, kan användas till mycket.

Tack snälla goa du för awarden, den uppskattar jag :-).

Här har varit fullt upp, med jobb och fixande hemma osv. Så jag har inte hunnit med mej.

Ha det så gott.// Kram Lissen