01 mars 2011

Tisdagstema: Klädförvaring

Idag är Fabrikens tema klädförvaring och klädkammare. En riktig klädkammare vore en riktig dröm det! Det där med klädförvaring är ett kapitel för sig här i huset. Eftersom de två sovrummen i den nyare delen av huset är så små att det tyvärr inte ryms några garderober där och garderoberna i övre hallen delvis är upptagna av köksattiraljer pga utrymmesbrist i köksskåpen så förvarar vi våra kläder i garderoberna i biblioteket – i andra änden av huset. Så det blir en hel del spring av och an… Jag tror dörrarna till våra överfulla och inte särskilt representativa garderober får förbli stängda och visar istället bilder på betydligt finare klädförvaring som jag hittat på nätet.

Garderober

Lika fina klädskåp som de här skulle jag gärna ha! Härligt gammaldags med tyget på insidan av dörrarna. Där vore det ett nöje att sätta in sina kläder.

Garderob

Det här klädskåpet är också fint. Om ändå sovrummet vore större så vi fick in ett sådant!

walk in closet 1

Tänk om man hade en riktig walk in closet! Snyggt, prydligt och överskådligt, inga proppfulla garderober där det är svårt att hitta.

walk in closet 2

walk in closet 3walk in closet 4 walk in closet 5

Ja, drömma kan man ju alltid! Ska vi ha något liknande blir det att ta sig en rejäl funderare och sen bygga om för att få plats. Och för att det ska bli möjligt är det den där lottovinsten som saknas… ;D

9 kommentarer:

Josefine sa...

Det där med förvaring är inte alltid man vill visa upp och är det något som är privat i ett hem så är det väl det?! Det maffiga skåpet med perfekt ordning med millimetervikta högar i färgskala(!) är min dröm./Josefine

Petronella sa...

Inspirerande bilder! Ha en fin dag//Petronella

RockMom sa...

Nu blev jag åxå inspirerad att ta itu med vår förvaring :)

Villa Björkenäs Backen sa...

Hej!

Tack för titten hos mig cih vad kul att du vill vara med i utlottning! :)
Nu har jag hittat dig och din fina blogg!
Jag ska kika vidare men så länge så ska jag önska dig en fin kväll! :)

Kram Sirpa

Pink and white dreams sa...

Hej

jo en walk-in-closet skulle man ju inte säga nej till. Jag målade faktiskt omi vår garderob för en tid sedan och sen satte vi in nytt hyllsystem(sovella), tycker att det faktiskt blev rätt lyckat. Problemet är bara det att jag inte vet var jag skall ha alla mina skor. Har fått dem nerbantade till bara 70 par.
Ha det bra, hoppas vi ses snart igen!
kramar Sabi

Hobbykällaren sa...

Vilka underbara bilder, drömmar...... Kul att du vill vara med i vår tävling. Ha en bra dag. Kramar från oss.

Maria sa...

Vilka förvaringsdrömmar du hittat! Tänk om man hade ett rum över som man kunde göra till garderobsrum...det hade vi i vårat förra hus, men inte i det vi bor nu...

Körsbärshöjden sa...

Vilka dröm bilder...sååå vill jag också ha det!!

Huset på landet sa...

Ja här fattas lottvinsten också, men nu håller vi på att med små medel förbättra våra förvaringsutrymmen. Det blir faktiskt en walk in closet också, men i miniformat ;).
Ett vackert vitt gammalt klädskåp skulle jag vilja ha i sovrummet också...

Kram, Nicole